Canvas

You Are Viewing

A Blog Post

Vi er med på å forme byen!

Vi er veldig stolte av den nyeskapingen som nå foregår over alt i Oslo… Vi tar med stolthet og ydmykhet våre utelandske /utenbys besøkende til Tjuvholmen, Vulkan, Sørenga og Fornebu for å vise at Oslo nå kan menge seg med andre hovedsteder i verden. Arkitekturen er så flott, spennende og nyskapende at vi tar av oss hatten til våre innovative og progressive arkitekter!

Det gir oss også stor glede å vite at vi på Canvas også har vært med å å forme byen! Vårt viktigste bidrag er -i våre øyne- at vi har fått inn det varme treet i en harmonisk blanding med andre kjølige elementer av glass, stål, aluminium og stein på våre nye fasader.

Det å velge finerte fasadeplater krever nytenking og vi setter stor pris på den tilliten vi som agenter og Prodema som produsent har blitt vist i disse viktige prosessene! Ettersom disse prosjektene er så viktige og synlige for Oslo blir de observert med argusøyne og vi har gjort alt i vår makt til å sikre at miljøet og partene involverte blir ivaretatt på beste måte.

Månedens prosjekt:

Vulkan Nordre Kvartal
LPO arkitektur & Design

Foto Byggenytt
Link til bildeserien på byggenytt.no

Last ned ProdEX PDF katalogen